Медицинский центр Мавекс Медицина

Напрямки

Статті

Цікаві новини

Всі цікаві новини

Приватні клініки

«Мавекс-медицина» – це сучасна приватна клініка в м. Чернівці для дорослих і дітей з найкращим співвідношенням ціна/якість. За рахунок оптимізації процесів, довготривалих програм і эфективної системи стимулювання персоналу нам вдалось встановить справедливі ціни.

Сучасне оснащення приватних клінік дозволяє комплексно підходити до медициної проблеми, проводити повний спектр міроприємств по попередженню, діагностиці і лікуванню різноманітних захворювань. Наша привата клініка оснащена сучаснішим медичним обладнанням в об'ємі, необхідному для надання якісної  медичної допомоги в амбулаторних умовах.

Приватні кліники м. Чернівці – це ті заклади, які працюють по сучасним стандартам якості надання медичної допомоги.

Підрозділи клініки «Мавекс-медицина» має вищу категорію  акредитації. Ми усвідомлюєм цінність здоров'я, саме тому створюєм всі умови для эфективної допомоги нашим пацієнтам, володіючи самим сучасним медичним обладнанням і запрошуючи найкращих лікарів.

«Мавекс-медицина» ведет бізнес честно і дорожить своєю репутацією, тому основною задачою являється точне і лише необхідне призначення обстежень і медикаментів.

Ми турбуємось про те, щоб діагностичніи лікувальні процедури були безпечними і єфективними. Ми приймаємо особисту участь у всіх випадках,коли необхідна  не тільки медична, але і людська допомога.