Медицинский центр Мавекс Медицина

Напрямки

Статті

Цікаві новини

Всі цікаві новини

Медичні центри Чернівці

Ми раді вітати Вас, шановні відвідувачі!

Перед Вами одна із основных сторінок сайту медичного центру «Мавекс- медицина» . Спеціалісти нашого центру медицини - тільки професіонали, які регулярно підвищують рівень своєї кваліфікації. Тут на Вас чекає теплий прийом, дружня обстановка, чуйне відношення до Ваших проблем,і звичайно, медичний сервіс найвищого рівня.

Наш медичний центр пропонує Вам діагностичні і лікувальні заходи, які ми проводимо на найновішому і широко функціональним устаткуванням, використання якого допоможе виявити захворювання на самій ранній стадії і негайно приступити до лікування.

Що ми пропонуєм

Сьогодні, державні лікарні Чернівців не можуть в повній мірі справитись з поставленними перед ними завданнями. Не маючи в своєму штаті досвідчених спеціалістів і сучасного устаткування, їм буде досить вашко поставити точний діагноз.

Саме тому краще звернутися в діагностичний центр «Мавекс- медицина» ! В своїй работі наш медичний центр використовує унікальне устаткування, яке дозволяє затосовувати тільки эфективний підхід для збереження здоров'я. Крім цього наша клініка пропонує:

  • Довгочасне ведення пацієнтів;
  • Введення індивідуальних програм профілактики;
  • Приймаєм пацієнтів абсолютно всіх вікових категорій;
  • Проводимо широкий спектр досліджень по головним розділам клінічної медицини.

Переваги діагностичного центру «Мавекс- медицина»

Ввесь медичний персонал нашої сучасної клініки Чернівців в своїй роботі прикладає максимум зусиль, щоб наш центр став для Вас зручним та корисним. Для якісного лікування в Чернівцях ми стараємось створити приємну атмосферу, а всі лікувальні та діагностичні міроприємства здійснюються по попередньому запису. Саме це повинно забезечити наших пацієнтів від знаходження небажаній черзі . Крім цього медичні центри Чернівців пропонують ще дуже велику  кількість переваг:

  • Оснащення першокласним медичним устаткуванням;
  • Штат висококваліфікованих спеціалістів;
  • Индивідуальний підхід до кажного клиієнта;
  • Виявлення захворювання на ранніх стадіях;
  • Демократична цінова політика.

Зверніть увагу, що крім широкого спектру діагностичних послуг, в нашому центрі для якісного лікування Ви можете отримати кваліфіковану допомогу лікарів-консультантів широкого профілю або вузьких спеціалізацій. Ми достатньо відповідально підходим до підбору персоналу, віддаючи перевагу спеціалістам з хорошим досвідом работи, які продовжують працювати над підвищенням свого професіонального рівня.

Особливості Медичного Центру «Мавекс- медицина»

Одним із самих головних переваг нашого сучасного центру являється можливість пройти в одному і тому ж місці за декілька годин повне професіональне обстеження БЕЗ посередників.

«Мавекс медицина» - Ваш шлях до здоров'я!

м.Чернівці,  вул.Шкільна (бувша вул ім.Боженка) 6, кабінет № 16 або: вул.Шкільна 6 (вхід з двору).

м.Чернsвцs, вул Щербанюка,5

телефон:

(0372)55 84 04

(050)434 03 21

Ми працюєм з 9 до 19 (перва з 14 до 16)
Субота - з 9 до 12
Неділя - вихідний

телефон :

(0372) 52-08-02, 58-44-86

(095) 047-15-16 , (096) 017-19-16